Hjemmelavede pitabrød.
Gode at fryse ned.
Ingredienser
- 500 gram Hvedemel
- 300 gram Vand
- 50 gram Olie
- 15 gram Gær
- 6 gram Salt
|
 |
Tilberedning
- Udrør gæren i det lunkne vand, indtil det er helt opløst.
- Tilsæt salt og olie, melet tilsættes gradvis.
- Ælt dejen godt og grundigt.
- Stil dejen til hævning, i ca. 2 timer. Dejen skal IKKE slås ned.
- Form dejen til 12 små boller.
- Stil bollerne under et fugtigt viskestykke, og lad dem hvile i 10 minutter.
- Bank bollerne flade/rul dem ud til de er ca. ½ cm tykke.
- Stil bollerne til efterhævning i ½ time.
- Bag dem ved høj varme (250 – 275 °C) til de bliver gyldne.
- Lad dem køle af under et viskestykke (så de ikke bliver sprøde).
|
Like this:
Like Loading...
Facebook Comments