Pitabrød Posted by admin On 3. maj 2015 9. juni 2016 Filed under Bagværk Hjemmelavede pitabrød. Gode at fryse ned. Ingredienser 500 gram Hvedemel 300 gram Vand 50 gram Olie 15 gram Gær 6 gram Salt Tilberedning Udrør gæren i det lunkne vand, indtil det er helt opløst. Tilsæt salt og olie, melet tilsættes gradvis. Ælt dejen godt og grundigt. Stil dejen til hævning, i ca. 2 timer. Dejen skal IKKE slås ned. Form dejen til 12 små boller. Stil bollerne under et fugtigt viskestykke, og lad dem hvile i 10 minutter. Bank bollerne flade/rul dem ud til de er ca. ½ cm tykke. Stil bollerne til efterhævning i ½ time. Bag dem ved høj varme (250 – 275 °C) til de bliver gyldne. Lad dem køle af under et viskestykke (så de ikke bliver sprøde). Print This Post Del dette:UdskrivFacebookTwitterPinterestE-mailMereRedditLinkedInTumblrPocketTelegramWhatsAppSkypeLike this:Like Henter...