Pitabrød

Hjemmelavede pitabrød.
Gode at fryse ned.


Ingredienser

  • 500 gram Hvedemel
  • 300 gram Vand
  • 50 gram Olie
  • 15 gram Gær
  • 6 gram Salt
Pitabroed

Tilberedning

  1. Udrør gæren i det lunkne vand, indtil det er helt opløst.
  2. Tilsæt salt og olie, melet tilsættes gradvis.
  3. Ælt dejen godt og grundigt.
  4. Stil dejen til hævning, i ca. 2 timer. Dejen skal IKKE slås ned.
  5. Form dejen til 12 små boller.
  6. Stil bollerne under et fugtigt viskestykke, og lad dem hvile i 10 minutter.
  7. Bank bollerne flade/rul dem ud til de er ca. ½ cm tykke.
  8. Stil bollerne til efterhævning i ½ time.
  9. Bag dem ved høj varme (250 – 275 °C) til de bliver gyldne.
  10. Lad dem køle af under et viskestykke (så de ikke bliver sprøde).
Print This Post Print This Post

Facebook Comments